Aanbod

Personal Training

Programma downloaden

Persoonlijk programma

Open Gym

Fit Club Aalst

Voedingsbegeleiding

Personal Training

Wil je snel resultaat en de oefeningen veilig leren uitvoeren, dan is Personal Training iets voor jou. Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Vooraf wordt even de tijd genomen om te weten komen wat jouw doelen (vermageren, gezondheid, krachtopbouw, …) en mogelijkheden (beschikbare tijd, blessures, financieel, …) zijn. Personal Training wordt volledig afgesteld op de vraag van de klant.

Er wordt telkens een persoonlijk trainingsprogramma opgemaakt (inbegrepen in de prijs).

€ 220 voor 5 sessies
€ 400 voor 10 sessies

De meeste klanten trainen nadien verder in een fitness centrum naar keuze. Maar je bent natuurlijk welkom om nog een tijdje te blijven of over te gaan naar Open Gym (zie hieronder).

Programma Downloaden

Niet iedereen heeft nood aan een op maat gemaakt oefenprogramma. Op deze site vind je programma’s voor verschillend doelstellingen en trainingsniveaus. Elk programma is met zorg opgemaakt, bevat duidelijke instructies en een ingebouwd logboek.

Heb je verdere vragen tijdens het volgen van dit programma, neem vrijblijvend contact op.

Daarnaast kunnen kleine aanpassingen gebeuren in geval van blessure of andere noden zodat het toch op jou afgesteld is.

Persoonlijk Trainingsprogramma

Wil je een programma dat afgesteld is op jouw niveau, doelen, wensen en mogelijkheden alsook volgens de laatste wetenschappelijke inzichten? Dan kan je dat laten maken tijdens een bezoek aan de Kracht Kliniek of via e-mail. 

In elk programma staat beschreven welke oefeningen je dient te doen, voor hoeveel herhalingen en hoe zwaar. Er is altijd een introductieweek voorzien om je te laten wennen aan de trainingen. Indien gewenst wordt er afgesloten met een testweek. Er is een handig logboek voorzien om jouw vooruitgang bij te houden.

€ 45 per programma.

Deze formule wordt vaak gekozen door mensen die ergens een fitness-abonnement lopen hebben, maar daar geen (goede) begeleiding vinden. Indien gewenst kunnen hieraan enkele Persoonlijke Trainingssessies gekoppeld worden om jezelf ervan te verzekeren dat je de oefeningen goed doet.

Je kan op deze website ook reeds bestaande programma’s’ downloaden.

Open Gym

Ideaal voor mensen die reeds zelfstandig & veilig kunnen trainen en geen begeleiding nodig hebben.

Er staan kettlebells, dumbbells, barbells en meer dan 600kg gewicht ter jouw beschikking. Het is mogelijk om op vrije momenten te komen sporten of samen met Steven te trainen. Als hij aanwezig is in de gym krijg je sowieso wat gratis coaching.

€ 30 voor 10 trainingen.

Fit Club Aalst

Deze groepstraining gaat 1 of 2x per week door van 20:00 tot 21:00, afhankelijk van de beschikbaarheid van Steven. Voor meer informatie, neem gerust contact op.

Wil jij ook strakkere armen, stevigere billen en een plattere buik. Kom dan mee sporten in onze Fitclub. Er is constant begeleiding op vlak van techniek. Deze groepstraining is ideaal voor mensen die op een leuke manier aan hun algemene conditie willen werken.

Tijdens de wintermaanden gaat een groot deel in mijn praktijkruimte door. Tijdens de lente & zomermaanden sporten we in de buitenlucht.

€ 50,00 euro voor 10 sessies.

Voedingsbegeleiding

Walt Raemaekers is een zelfstandige diëtist naar wie Steven al zijn klanten doorverwijst die vragen hebben omtrent voeding. Wil je graag eens op gesprek komen om te kijken wat Walt voor jou kan doen? Contacteer hem dan op walt.r@hotmail.be.

Walt bezit een enorm talent om samen met de mensen een haalbaar plan op te stellen waardoor ze zonder onnodig afzien kunnen afvallen (of net bijkomen). Eerst neemt hij rustig de tijd om te weten te komen wat je wenst alsook om jouw levensgewoonten te leren kennen. Nadien stelt hij samen met jou een voedingsplan op.

€ 65 voor een voedingsplan
€ 15 voor opvolging
€ 110 voor volledige service (voedingsplan + 5x opvolging + ondersteuning via mail)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in