Beoordelingen

Beoordelingen

Wat zeggen Klanten?

6 Reacties

 1. Joris
  (5/5)

  Na vele jaren standaard fitness wou ik een powerlifting wedstrijd meedoen. Door de uitbater werd ik doorverwezen naar Steven. Ik heb nog nooit zoveel gesquat dan in de laatste 6 maanden. Intussen heb ik mijn eerste wedstrijd gedaan en ben tevreden over de resultaten. Ik heb nooit op die manier vertrouwd op iemand en ik moet zeggen: ‘so far i’m a happy lifter 😊’. Steven heeft een geweldig oog voor detail, ziet snel problemen en weet deze op te lossen.
  Tijdens het volgen van een programma is hij steeds bereikbaar voor tips en bijsturing. Je moet daarvoor eerlijk & getailleerd communiceren over hoe de trainingen gaan. Zo had ik bijvoorbeeld wat irritatie in de rug, maar mits een paar aanpassingen aan het programma en wat coaching was dit snel genezen.
  De Kracht Kliniek is een professionele zaak, waar je zonder gene, zonder voorkennis en ‘just the way you are’ terecht kan.

  Antwoord
 2. Annelies
  (5/5)

  Ik was mijn sportritme verloren en had terug zin om met krachttraining te starten om wat strakker/fitter te worden. Ik twijfelde eerst wat omdat je de persoon niet kent en ook niet weet op welke manier de trainingen zullen verlopen. Na de eerste training had ik meteen al door dat Steven iemand is die ervoor wil zorgen dat je zelfstandig kan trainen en niet iemand die je gewoon de oefeningen laat uitvoeren zonder uitleg of zonder dat je er zelf moet over nadenken.
  Ik ben blij dat ik nu heel bewust ben van de manier waarop ik de oefeningen uitvoer. Ik kan zelfstandig trainen met een correcte houding, heb geleerd dat het belangrijk is om op te warmen (met minder gewicht) en weet op welke manier ik het aantal herhalingen en/of gewicht kan opdrijven zonder mezelf te overbelasten.
  Steven reageert snel op mailtjes en is ook oprecht begaan met de personen die bij hem komen trainen. Zo stuurt hij zelf af en toe mailtjes om te checken of alles goed gaat of waarom ik bijvoorbeeld een tijdje niet meer langs geweest ben. Het is ook leuk dat als je zelfstandig gaat trainen, hij soms eens binnenspringt en wat extra tips & tricks meegeeft. Steven heeft voor mij een schema opgesteld met basisoefeningen en een paar extra’s zodat ik wat afwisseling in mijn trainingen kan stoppen en zelf kan bepalen hoe lang de training duurt afhankelijk van mijn beschikbare tijd.

  Antwoord
 3. Jan
  (5/5)

  Na al enkele jaren ervaring in krachtsport en Strongman werd ik een dikke 2 jaar geleden geconfronteerd met een serieuze hernia. Dit ging gepaard met veel afzien en wanhoop. Keer op keer kreeg ik te horen dat ik mijn passie (sleuren met gietijzer) mocht vergeten.
  Met de moed der wanhoop ben ik bij Steven terecht gekomen. Het voelde als ‘nu of nooit’. Ofwel zou ik opnieuw kunnen trainen, ofwel was het tijd om mijn home gym te verkopen.
  Dankzij zijn deskundig advies & oog voor detail, heb ik mijn oefentechniek zodanig kunnen aanpassen dat ik op een degelijke manier kon squatten en deadliften. Nog belangrijker dan dat, hij liet met terug geloven dat ik het kon! Binnenkort plan ik terug een wedstrijd powerlifting mee te doen.
  Mensen met rugklachten, niet twijfelen, Steven is ‘the man’.

  Antwoord
 4. Jelle
  (5/5)

  Ik ben bij steven ongeveer 5 maand geleden begonnen, ik trainde dan al 10 jaar en wist dat ik echt goede begeleiding moest hebben om nog iets van spiermassa aan te zetten, na een persoon gesprek met meerdere vragen wist steven hoe ik vroeger trainde, waar ik kwetsuregevoelig voor ben en meerdere, dit viel me direct op dat het ook ECHT persoonlijke begeleiding was. Nu 5 maand verder ben ik op bijna elke spiergroep sterker worden en hier en daar lichte spiermassa aangezet, kort gezegt: tevreden en benieuwd naar de toekomst )!

  Antwoord
 5. Alexi
  (5/5)

  Ik ben nu een aantal maanden in training bij Steven in de Krachtkliniek en ben enorm enthousiast over de vooruitgang die ik heb gemaakt!

  Na een heupblessure dacht ik dat het gedaan was voor mij met krachtsport. Steven toonde me dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Hij leerde me een evenwicht vinden tussen geduld hebben met het herstelproces, en hard werken om spierweefsel terug te versterken.

  Ik kan altijd terecht met vragen bij Steven en weet dat hij oprecht betrokken is bij mijn groeiproces. Waar ik even bang was ik mijn carrière in de krachtsport zou moeten stopzetten, ben ik er nu dankzij Steven van overtuigd dat ik nog maar in de startblokken sta

  Antwoord
 6. Jef
  (5/5)

  Als jonge voetballer terecht gekomen bij Steven. Van in het begin de begeleiding gevonden die ik zocht. Naast het feit dat ik dankzij de trainingen en begeleiding van de kracht kliniek sneller, explosiever en sterker geworden ben, heb ik ook ontzettend veel bijgeleerd. Ook tijdens trainingen was de setting ideaal voor mij: de juiste balans tussen focus en de lachspieren warm houden.

  Eén adres dus voor iedereen die sterker of gewoonweg gezonder wil worden: de kracht kliniek!

  Antwoord

Een reactie versturen

Geef een beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *